V.I.S
 
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلقائمة الاعضاءالمجموعاتدخول

شاطر | 
 

 دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الغلاباوى صاحب منتدى
يامى بيتدرب
يامى بيتدرب


عدد الرسائل : 50
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

مُساهمةموضوع: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الثلاثاء أبريل 10, 2007 3:02 am

<BODY>

<script>
<The>

<!-- Begin
var no = 50;
var speed = 1;
var ns4up = (document.layers) ? 1 : 0;
var ie4up = (document.all) ? 1 : 0;
var s, x, y, sn, cs;
var a, r, cx, cy;
var i, doc_width = 800, doc_height = 600;
if (ns4up) {
doc_width = self.innerWidth;
doc_height = self.innerHeight;
}
else
if (ie4up) {
doc_width = document.body.clientWidth;
doc_height = document.body.clientHeight;
}
x = new Array();
y = new Array();
r = new Array();
cx = new Array();
cy = new Array();
s = 8;
for (i = 0; i < no; ++ i) {
initRain();
if (ns4up) {
if (i == 0) {
document.write("<layer>
");
document.write(",
</layer>");
}
else {
document.write("<layer>
");
document.write(",
</layer>");
}
}
else
if (ie4up) {
if (i == 0) {
document.write("
");
document.write(",
");
}
else {
document.write("
");
document.write(",
");
}
}
}
function initRain() {
a = 6;
r[i] = 1;
sn = Math.sin(a);
cs = Math.cos(a);
cx[i] = Math.random() * doc_width + 1;
cy[i] = Math.random() * doc_height + 1;
x[i] = r[i] * sn + cx[i];
y[i] = cy[i];
}
function makeRain() {
r[i] = 1;
cx[i] = Math.random() * doc_width + 1;
cy[i] = 1;
x[i] = r[i] * sn + cx[i];
y[i] = r[i] * cs + cy[i];
}
function updateRain() {
r[i] += s;
x[i] = r[i] * sn + cx[i];
y[i] = r[i] * cs + cy[i];
}
function raindropNS() {
for (i = 0; i < no; ++ i) {
updateRain();
if ((x[i] <1>= (doc_width - 20)) || (y[i] >= (doc_height - 20))) {
makeRain();
doc_width = self.innerWidth;
doc_height = self.innerHeight;
}
document.layers["dot"+i].top = y[i];
document.layers["dot"+i].left = x[i];
}
setTimeout("raindropNS()", speed);
}
function raindropIE() {
for (i = 0; i < no; ++ i) {
updateRain();
if ((x[i] <1>= (doc_width - 20)) || (y[i] >= (doc_height - 20))) {
makeRain();
doc_width = document.body.clientWidth;
doc_height = document.body.clientHeight;
}
document.all["dot"+i].style.pixelTop = y[i];
document.all["dot"+i].style.pixelLeft = x[i];
}
setTimeout("raindropIE()", speed);
}
if (ns4up) {
raindropNS();
}
else
if (ie4up) {
raindropIE();
}
// End -->
</script>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.al7b.in-goo.com
Admin
ملك اليامى
ملك اليامى


عدد الرسائل : 158
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 28/03/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الثلاثاء أبريل 10, 2007 5:04 am

ايوه يا مان
بس احطه فين؟

_________________
مع تحياتى :
ملك اليامى



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://yame.editboard.com
الغلاباوى صاحب منتدى
يامى بيتدرب
يامى بيتدرب


عدد الرسائل : 50
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الثلاثاء أبريل 10, 2007 11:27 am

فى الصفحة الرئسية

هتلاقى حرفA على الشمال اضغط علية

وحط الكود وقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.al7b.in-goo.com
abdouonline
يامى قادر
يامى قادر


عدد الرسائل : 102
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 07/04/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الثلاثاء أبريل 10, 2007 3:26 pm

وليه كده بس محنا كده مبسوطيين والمنتدى ناشف لازم نبلله يعنى ... lol!

لأ بس جامد يامان

_________________


Like what U do If U can't do what U Like
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
الغلاباوى صاحب منتدى
يامى بيتدرب
يامى بيتدرب


عدد الرسائل : 50
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الأربعاء أبريل 11, 2007 2:56 am

الله يكرمك واطلب اى كود وانا تحت امرك .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.al7b.in-goo.com
Admin
ملك اليامى
ملك اليامى


عدد الرسائل : 158
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 28/03/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الأربعاء أبريل 11, 2007 12:06 pm

بص يا مان انا عاوز كود عداد

_________________
مع تحياتى :
ملك اليامى



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://yame.editboard.com
الغلاباوى صاحب منتدى
يامى بيتدرب
يامى بيتدرب


عدد الرسائل : 50
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الخميس أبريل 12, 2007 1:57 am

عداد الزوار ولا عداد الصفحة
يعنى فى عداد يقولك كام زائر دخل المنتدى
وفى عداد يقولك كم قضيت وقت فى هذة الصفحة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.al7b.in-goo.com
Admin
ملك اليامى
ملك اليامى


عدد الرسائل : 158
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 28/03/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الخميس أبريل 12, 2007 3:18 am

لا ياباشا عداد الزوار اللى بيقول كام زائر جه البوابه

_________________
مع تحياتى :
ملك اليامى



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://yame.editboard.com
الغلاباوى صاحب منتدى
يامى بيتدرب
يامى بيتدرب


عدد الرسائل : 50
العمر : 27
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الخميس أبريل 12, 2007 3:26 am

اوك يا مان
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.al7b.in-goo.com
Admin
ملك اليامى
ملك اليامى


عدد الرسائل : 158
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 28/03/2007

مُساهمةموضوع: رد: دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب   الخميس أبريل 12, 2007 3:41 am

شكراً

_________________
مع تحياتى :
ملك اليامى



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://yame.editboard.com
 
دة كود يخلى المنتدى ممطر!!!!!! وجرب
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Free Zone Music :: قسم البرامج-
انتقل الى: